MÅTTBESTÄLLDA KÖKSLUCKOR – skräddarsydda lösningar för dina köksdrömmar

 

När standardalternativen inte motsvarar dina förväntningar och du strävar efter något unikt och personligt till ditt kök, är våra måttbeställda köksluckor det perfekta valet. Vi förstår att varje kök har sin egen stil och karaktär, och vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Med vårt sortiment av fronter och köksluckor, som är kompatibla med IKEA-stommar, kan du enkelt skapa ett kök som speglar din personlighet och stil. Vi kombinerar den pålitliga och prisvärda grunden från IKEA med våra måttbeställda köksluckor för att erbjuda dig ett kök som är både exklusivt och prisvärt. Resultatet blir enastående och imponerande, utan att spränga din budget.

Vårt dedikerade team av experter anpassar köksluckorna efter dina specifika behov och önskemål. Vi förstår att kökets mått och utrymme kan variera, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa en perfekt passform. Med våra måttbeställda köksluckor kan du maximera användningen av varje centimeter och skapa en harmonisk och funktionell arbetsmiljö.

Förutom köksluckor hjälper vi dig även att beställa tilläggsprodukter som täcksidor, passbitar och socklar enligt dina specifika mått. Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för ditt köksrenoveringsprojekt, där varje detalj är noggrant utformad för att uppfylla dina förväntningar.

När du väljer våra måttbeställda köksluckor kan du vara säker på att du får inte bara högkvalitativa produkter, utan också en snabb leverans. Vi värdesätter din tid och strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda en problemfri köpupplevelse.

Ge ditt kök den uppdatering det förtjänar genom att välja våra måttbeställda köksluckor. Låt oss hjälpa dig att skapa ett kök som inte bara är vackert och funktionellt, utan också en plats där du kan förverkliga dina kulinariska drömmar. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ditt drömkök!

När ska ditt kök stå färdigt? Kontakta oss i dag – vi har marknadens kortaste leveranstider.

 

 

Hur det går till:

1. Mät och planera

Gör det själv eller ta hjälp av Ikeas köksspecialist om du känner dig osäker för att mäta och planera ditt kök. Detta säkerställer att måtten och layouten är korrekta.

Klicka här för att se vilka möjligheter Ikea erbjuder.

2. Offertförfrågan

Skicka in köksplanen i PDF-format, planeringens ID-nummer eller länken till oss tillsammans med information om vilken design av våra luckor ni är intresserade av. I förfrågan bör även eventuella önskemål om ändringar eller speciallösningar för fronter eller andra komponenter inkluderas för en detaljerad offert. Se till att Ikeas fronter fortfarande är inkluderade i köksplanen så att vi kan se vilken storlek och upplägg de har.

Oftast återkommer vi med en offert redan samma dag.

3. Genomgång och beställning

Innan en slutlig beställning finns möjligheten till en genomgång av samtliga delar tillsammans med oss för att säkerställa att allt är korrekt. Detta möjliggör även att vi kan identifiera eventuella lösningar som inte erbjuds av Ikea.

Vi rekommenderar att avvakta med beställningen av Ikea-delar tills genomgången är genomförd för att säkerställa att både våra fronter och Ikeas komponenter samspelar harmoniskt.

4. Montering

Montera köket enligt den planerade designen för att skapa det önskade utseendet och funktionaliteten.

I de flesta fall behöver ni inte vänta med att montera stommarna tills ni har fått leveransen av våra fronter. Det gör att ni kan börja använda köket innan ni har fått leveransen från oss, vilket inte tar lång tid. Detta möjliggör att ni snabbt kan få ert kök redo för användning.

 

 

Vad vi erbjuder:

Köksluckor till Ikea stomme

Våra köksluckor är designade för att passa perfekt på IKEA-stommar då de är förborrade för IKEAs gångjärn med målsättning är att göra monteringen lika enkel som IKEAs egna produkter.

Dessutom kan vi anpassa måtten så att en lucka täcker flera stommar eller sträcker sig utanför stommens gränser – allt för att skapa en unik look för ditt kök. Vår anpassningsbara design gör det möjligt för dig att skapa det kök du alltid velat ha.

Läs mer..

Lådfronter till Ikea stomme

Våra skräddarsydda lådfronter för IKEA-stommar är skapade för att erbjuda enkelhet, precision och anpassningsbarhet till din köksdesign. Vi levererar lådfronter som är förborrade för IKEAs lådor MAXIMERA och EXCEPTIONELL, vilket säkerställer en smidig och problemfri montering.

Våra specialanpassade lösningar ger dig möjligheten att beställa lådfronter i andra mått än IKEAs standard som vi ger dig flexibiliteten att anpassa din köksinredning precis efter dina önskemål.

Läs mer..

Täcksidor till Ikea stomme

Våra täcksidor är skapade med ett fokus på att möta dina specifika behov. Hos oss handlar det om att erbjuda täcksidor som inte bara passar IKEAs stommar utan även går längre – bokstavligen. Vi erbjuder täcksidor i specialmått som är skräddarsydda efter din önskemål och behov. Vår approach innebär att våra täcksidor kan beställas större än IKEAs egna och kan vanligtvis installeras utan behov av skarvar. Det här gör dem perfekta för köksöar och högre lösningar där sömlös elegans och perfektion är av yttersta vikt.

Läs mer..

Passbitar och socklar

Passbitar är hjärtat i en sömlös köksdesign. Hos oss används passbitar inte bara som perfekta anslutningar mot vägg och tak eller för att skapa infällda fronter – de ger också en extra dimension av flexibilitet. Med specialbeställda passbitar kan vi hjälpa till att placera köket perfekt i rummet. Det innebär att vi kan skapa lösningar som möjliggör att diskhon placeras exakt vid ett fönster eller anpassningar för andra unika önskemål du kan ha för att optimera din kökslayout.

Socklarna är en essentiell del av varje köksdesign och vi förstår att höjden spelar en betydande roll för helheten. Därför erbjuder vi måttanpassade socklar för att möta dina specifika behov. Om du önskar en annan höjd än IKEAs standard är våra socklar flexibla nog att anpassas för att skapa den funktionalitet du strävar efter i ditt drömkök.

Läs mer..

Klicka här för att se vårt utbud av luckor