MÅTTBESTÄLLDA KÖKSLUCKOR – skräddarsydda lösningar för dina köksdrömmar

 

När standardalternativen inte motsvarar dina förväntningar och du strävar efter något unikt och personligt till ditt kök, är våra måttbeställda köksluckor det perfekta valet. Vi förstår att varje kök har sin egen stil och karaktär, och vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Med vårt sortiment av fronter och köksluckor, som är kompatibla med IKEA-stommar, kan du enkelt skapa ett kök som speglar din personlighet och stil. Vi kombinerar den pålitliga och prisvärda grunden från IKEA med våra måttbeställda köksluckor för att erbjuda dig ett kök som är både exklusivt och prisvärt. Resultatet blir enastående och imponerande, utan att spränga din budget.

Vårt dedikerade team av experter anpassar köksluckorna efter dina specifika behov och önskemål. Vi förstår att kökets mått och utrymme kan variera, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa en perfekt passform. Med våra måttbeställda köksluckor kan du maximera användningen av varje centimeter och skapa en harmonisk och funktionell arbetsmiljö.

Förutom köksluckor hjälper vi dig även att beställa tilläggsprodukter som täcksidor, passbitar och socklar enligt dina specifika mått. Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för ditt köksrenoveringsprojekt, där varje detalj är noggrant utformad för att uppfylla dina förväntningar.

När du väljer våra måttbeställda köksluckor kan du vara säker på att du får inte bara högkvalitativa produkter, utan också en snabb och smidig leverans. Vi värdesätter din tid och strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda en problemfri köpupplevelse.

Ge ditt kök den uppdatering det förtjänar genom att välja våra måttbeställda köksluckor. Låt oss hjälpa dig att skapa ett kök som inte bara är vackert och funktionellt, utan också en plats där du kan förverkliga dina kulinariska drömmar. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ditt drömkök!

När ska ditt kök stå färdigt? Kontakta oss i dag – vi har marknadens kortaste leveranstider.

 

Luckor & Fronter

Alla våra luckor tillverkas på beställning, vare sig det är köksluckor till IKEA stomme, täcksidor, passbitar eller socklar, vilket innebär att det är du som bestämmer.

Vi har alla mått på köksluckor till Ikea-stomme men kan anpassa höjderna på luckorna så att de t. ex. täcker flera stommar. Om du låter fantasin flöda så gör vi verklighet av ditt drömkök. Se våra luckmodeller nedan för inspiration (klicka på modellen för mer info och beskrivning).

Lådfronter och köksluckor till Ikea-stomme levereras med förborrade hål för IKEAs gångjärn och lådbeslag vilket gör att alla våra delar är lika enkla att montera som Ikeas egna luckor. Gångjärnen ingår inte och måste köpas från Ikea. Vi borrar inte hål gör knoppar eller handtag då detta är bäst att göra på plats efter just de handtag eller knoppar som ni själva har valt.

Läs mer

 

Material och färg

De material vi erbjuder är MDF samt ek- och valnötsfanér.  Vi använder högkvalitativa material med FSC®-certifiering för hänsyn till människa och natur.

Vi lackar köksluckorna i din önskade kulör utan någon extra kostnad, även här är det du som fattar besluten. Vi använder som standard en halvmatt färg i glanstal 25 då det är mest praktiskt och hållbar. Föredrar du mattare eller blankare så fixar vi även det.

Vill du måla dina luckor själv du även få obehandlade luckor som ni kan måla för hand i din favoritfärg. Valet är ditt.

Ekfanér erbjuder vi som i en matt (glanstal 5) klarlackad, lackad i valfri färg eller obehandlad så att ni kan olja eller vaxa dem precis som du önskar. För valnöten gör vi en lätt mörkare bets för att den ska hålla färgen över en längre tid.

Läs mer

Täcksidor & passbitar

Det är detaljerna som gör det så glöm inte att beställa till de täcksidor, passbitar, socklar o. dyl. som du behöver för att ditt nya kök ska bli perfekt. Är du osäker på vad som behövs?

Inga problem, vi hjälper dig med det!

Läs mer

Skåpsluckor till andra skåp

Vi har ett stort mått utbud av skåpsluckor till Ikea men om du behöver en annan lösning så ordnar vi även måttbeställda köksluckor. Kontakta oss med önskade mått för en offert.

Valnöt
Valnöt
Ek
Ek
Slät
Slät lucka utan tillägg
Slät
P3
Ramlucka Shaker 3
P3
P2
Ramlucka Shaker 2
P2
P1-Slim
P1-Slim
P4
Ramlucka Shaker 4
P4
P1
Ramlucka Shaker 1
P1