MÅTTBESTÄLLDA KÖKSLUCKOR TILL IKEA-STOMME

 

 

Hittar du ingen IKEA-lucka som passar dina köksdrömmar eller behöver du uppdatera dina gamla FAKTUM-stommar?

När du vill lite mer med ditt kök kan vi hjälpa dig att få just den stil du vill ha då vi har både fronter och köksluckor till IKEA stommar.
Genom att använda IKEAs prisvärda stomme som grund och beställa köksluckor från oss får du ett personligt och exklusivt kök till en mycket rimlig prislapp och snabb leverans.

Vi anpassar köksluckorna till IKEA stommarna så att de passar just dina behov och önskemål så att du blir nöjd.

Vi hjälper dig även att beställa till täcksidor, passbitar och socklar efter önskat mått.

När ska ditt kök stå färdigt? Kontakta oss i dag – vi har marknadens kortaste leveranstider.

 

Luckor & Fronter

Alla våra luckor tillverkas på beställning, vare sig det är köksluckor till IKEA stomme, täcksidor, passbitar eller socklar, vilket innebär att det är du som bestämmer.

Vi tillverkar allt från släta luckor, ramluckor till egendesignade mönster. Om du låter fantasin flöda så gör vi verklighet av ditt drömkök. Se våra luckmodeller nedan för inspiration.

De material vi erbjuder är MDF och olika slag av fanér.  Vi använder högkvalitativa material med FSC®-certifiering för hänsyn till människa och natur.

Skåpsluckor och lådfronter till Ikea stommar levereras med förborrade hål för IKEAs gångjärn och lådbeslag vilket gör att alla våra delar är lika enkla att montera som Ikeas egna.

Läs mer

Färg

Vi lackar köksluckorna i din önskade kulör utan någon extra kostnad, även här är det du som fattar besluten. Vi använder som standard en halvmatt färg i glanstal 25 då det är mest praktiskt och hållbar. Föredrar du mattare eller blankare så fixar vi även det.

Om du har ett gör det själv projekt på gång kan du även få obehandlade luckor som ni kan grunda och måla för hand i din favoritfärg. Valet är ditt.

Läs mer

Täcksidor & Passbitar

Det är detaljerna som gör det så glöm inte att beställa till de täcksidor, passbitar, socklar o. dyl. som du behöver för att ditt nya kök ska bli perfekt. Är du osäker på vad som behövs?

Inga problem, vi hjälper dig!

 

Läs mer

Skåpsluckor till andra skåp än Ikea

Vi har ett stort mått utbud av skåpsluckor till Ikea men om du behöver en annan lösning så ordnar vi även måttbeställda köksluckor. Kontakta oss med önskade mått för en offert.

Klicka här för pris på fronter!

Ek
Ek
Valnöt
Valnöt
Slät
Slät lucka utan tillägg
Slät
P1
Ramlucka Shaker 1
P1
P3
Ramlucka Shaker 3
P3
P1-Slim
P1-Slim
P2
Ramlucka Shaker 2
P2
P4
Ramlucka Shaker 4
P4