Välkommen till Customkitchen – Ditt Val för Att Förnya Ditt Kök på Ett Miljömedvetet Sätt

Ett fräscht kök behöver inte innebära en omfattande renovering. På Customkitchen specialiserar vi oss på att erbjuda en enkel och kostnadseffektiv lösning för att förnya ditt kök – genom att byta köksluckor. Med vår breda kollektion av stilfulla och högkvalitativa köksluckor kan du skapa en helt ny känsla och stil i ditt kök utan den stora kostnaden eller besväret med att byta ut hela köket.

Varför Välja Våra Köksluckor?

  • Miljömedvetet Val: Att byta köksluckor är ett hållbart och miljövänligt alternativ till att ersätta hela köket, vilket minskar avfallet och ger ditt kök en ny look med mindre påverkan på miljön.
  • Anpassade Efter Era Gångjärn och Lådor: Våra köksluckor anpassas efter era befintliga gångjärn och lådor, vilket gör det enkelt att byta ut dem utan att behöva göra omfattande förändringar. Om du önskar modernisera köket kan du också byta ut gångjärn med mjukstängning för en förbättrad användarupplevelse.
  • Högkvalitativa Material: Våra köksluckor är tillverkade av material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och långvarig skönhet.
  • Mångsidig Kollektion: Utforska vårt utbud av köksluckor i olika stilar, färger och material för att hitta det perfekta valet för just ditt kök. Klicka här för att se vårt utbud!
  • Delvis Byte av Köket: Vi erbjuder möjligheten att delvis byta ut köket, såsom att endast byta ut väggskåp till Ikea stommar och anpassa våra köksluckor så att allt har samma enhetliga utseende. Klicka här för att se Ikeas köksstommar.

 

Kontakta Oss För Att Komma Igång

Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt kök till det du alltid drömt om på ett sätt som är vänligt mot både dig och miljön. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få expertråd om att byta köksluckor. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa det perfekta köket för ditt hem.

Letar du efter ett Helt Nytt Kök?

Om du är ute efter en helt ny kök, erbjuder vi också lösningar för att du ska kunna skapa ditt drömkök från grunden. Läs mer om vår unika lösning här!

 

 

Hur det går till:

1. Mät befintliga delar

Mät dina befintliga köksluckor, lådfronter, täcksidor, passbitar och eventuellt andra delar som du planerar att byta ut. Måtten behöver inte vara exakta till millimetern utan kan avrundas till närmaste centimeter.

2. Offertförfrågan

Skicka in mått och antal delar för de befintliga delarna samt önskat utseende och material på de nya fronterna. Specificera även om du önskar få hålen borrade för lådfästen och gångjärn. Vanligtvis får du en offert samma dag.

Oftast återkommer vi med en offert redan samma dag.

3. Kontrollmätning och beställning

Nu behöver samtliga delar mätas exakt, inklusive placering av önskade hål för lådfästen och gångjärn. Vi skickar instruktioner för detta.

4. Montering

Efter att dina nya köksluckor har levererats kan de enkelt bytas ut, vilket ger dig ett nytt och fräscht kök på nolltid. Allt utan besväret av större ingrepp och höga kostnader.

 

 

Vad vi erbjuder:

Köksluckor och lådfronter

Fronterna är i centrum för kökets utseende. Att byta ut dem ger omedelbar förändring. Vi har ett brett utbud av material, stilar och valfria färger att välja mellan. Fronterna kan beställas med eller utan förborrade hål för gångjärn och lådfästen.

Täcksidor och passbitar

Täcksidorna täcker sidorna av skåpen och ger en enhetlig yta runt om. Passbitar är viktiga för att täcka eventuella tomrum när du byter ut köksdelar. Att se till att dessa matchar de nya luckorna är avgörande för att skapa en snygg och sammanhängande look.

Socklar

Socklar är det som täcker utrymmet mellan golvet och undersidan av dina köksskåp. Att även byta ut dem är avgörande för att skapa en snygg och sammanhängande look.

Uppgradering av beslag

För att få en modernare känsla finns möjligheten att även uppgradera gångjärn och byta ut knoppar och handtag. Kontakta oss så berättar vi mer.

Klicka här för att se vårt utbud av luckor