Våra material:

Omålad MDF

Dessa dörrar är idealiska för gör-det-själv-projekt och för dem som vill ha full kontroll över slutresultatet. Du kan lämna in dem på lackering/snickeri där ni beställer övriga inredningsdetaljer för en perfekt färgmatchning, eller måla dem för hand på plats med exempelvis linoljefärg.
Jämfört med lackade luckor är handmålade luckor även enkla att reparera med ett bra resultat.

För företag med egen verkstad (eller för den hardcore gör-det-självaren) erbjuder vi även en variation av MDF-luckor där inget underarbete är gjort, vilket innebär att de behöver lite mer slipning innan grundmålning.

Lackad MDF

Våra lackade MDF-dörrar erbjuder en högkvalitativ och färdig lösning. Lackade MDF-dörrar är ett utmärkt val om du vill ha en färdig produkt som är redo att installeras direkt, utan behov av ytterligare bearbetning. Den släta och jämna ytan ger ett professionellt utseende och en hållbar finish.

Träfanér

Utforska vår kollektion av fanérade trädörrar i ek, valnöt och ask lackade i en valfri färg, naturlig lack eller bets enligt ditt önskemål. För att säkerställa nyansmatch kan du skicka oss en bit av exempelvis ditt golv eller annan inredningsdetalj som du vill att våra fronter ska matcha med.
Skapa ett tidlöst intryck med träets elegans och hållbarhet, anpassat efter just din smak.

Fenix NTM

Upptäck vår serie Fenix NTM laminatdörrar som erbjuder en modern stil med slående estetik och långvarig prestanda. Fenix NTM-laminatet levererar en sofistikerad look och exceptionellt motstånd mot repor, värme och fläckar. Upplev det bästa av modern design kombinerat med enastående hållbarhet.

Fenix NTM
Släta fronter i S8010-R70B supermatt färg. Luckorna på väggskåpen förlängda nertill för att skapa ett grepp och dölja belysning och fläkt
Fenix NTM
Valnöt
Valnöt
GR-RECTANGEL_OAK
GR-RECTANGEL_OAK
GR-CIRCLE_OAK
GR-CIRCLE_OAK
Ek
Ek
J-grip_mdf
J-grip_mdf
P1 (70x7)
Ramlucka Shaker 1
P1 (70x7)
GR-RECTANGLE_MDF
GR-RECTANGLE_MDF
P4
Ramlucka Shaker 4
P4
P2
Ramlucka Shaker 2
P2
P1-Slim
P1-Slim
P1-Ultra Slim (10x3)
P1-Ultra Slim (10x3)
P3
Ramlucka Shaker 3
P3
GR-CIRCLE_MDF
GR-CIRCLE_MDF
P1-Super Slim
P1-Super Slim
Slät
Slät lucka utan tillägg
Slät