Måttbeställda garderobsdörrar till IKEA-stomme

 

 

I dag är garderoben en väsentlig del av inredningen och det var länge sedan den lämnades åt slumpen. Customkitchen hjälper dig att hålla din personliga stil även här.

Vi tillverkar och levererar skräddarsydda dörrar huvudsakligen till IKEAs stomme PAX och PLATSA. Med IKEAs prisvärda stomme som grund och specialdesignade dörrar från oss får du en garderob som kan sticka ut lite extra eller smälta in perfekt i inredningen. Valet är ditt och prislappen är den rätta.

Våra dörrar kommer med förborrade hål för gångjärn. Vi hjälper dig även att beställa till täcksidor, passbitar och socklar efter önskat mått. Titta in i vårt Galleri för mer inspiration.

När ska garderoben stå färdig? Kontakta oss i dag – vi har marknadens kortaste leveranstid.

Utbud dörrar

Alla våra delar till garderober tillverkas på beställning, vare sig det är garderobsdörrar, täcksidor, passbitar eller socklar, vilket innebär att det är du som bestämmer.

Vi tillverkar allt från släta dörrar, med ram till egendesignade mönster.

De material vi erbjuder är lackad MDF och olika slag av fanér med MDF kärna.  Vi använder högkvalitativa material med FSC®-certifiering för hänsyn till människor och miljö.

En dörr har färdiga hål för Ikeas gångjärn till Pax och Platsa så de är lika enkla att montera som Ikeas egna.

Läs mer

Färg

Vi kan lacka dörrarna i din önskade kulör utan någon extra kostnad, även här är det du som fattar besluten. Vi rekommenderar och använder som standard en halvmatt färg i glanstal 25 eftersom det är mest praktiskt och hållbar. Föredrar du mattare eller blankare så fixar vi även det.

Om du har ett gör det själv projekt på gång kan du även få obehandlade garderobsdelar som ni kan grunda och måla för hand i din favoritfärg. Valet är ditt.

Läs mer

Täcksidor & Passbitar

För ett perfekt slutresultat hjälper vi dig att beställa till de täcksidor, passbitar och socklar som behövs.

Läs mer

Extra stomme till Ikea Pax + förlängd dörr

Vi kan även tillverka en extra stomme som du bygger på IKEAs Pax standard stomme med. En dörr kan beställas så att att den täcker Båda Ikea Pax stomme + förlängningen och har då ett efter hål för gångjärn högst upp.

Meddela oss måtten så fixar vi det och dörrar som passar.

P1
Ramlucka Shaker 1
P1
P3
Ramlucka Shaker 3
P3
P2
Ramlucka Shaker 2
P2
P4
Ramlucka Shaker 4
P4
Slät
Slät lucka utan tillägg
Slät