Måttbeställda Garderobsdörrar till Ikea-stomme – Skapa En Unik och Personlig Garderob

 

Att skapa en garderob som passar perfekt in i din inredning är en viktig del av att skapa ett harmoniskt och stilfullt hem. Med måttbeställda garderobsdörrar till IKEAs populära stommar PAX och PLATSA erbjuder Customkitchen en möjlighet att skapa en unik och personlig garderobslösning. Genom att kombinera IKEAs prisvärda stomme med specialdesignade dörrar från Customkitchen kan du få en garderob som verkligen sticker ut eller smälter in perfekt i din inredning – valet är ditt och prislappen är den rätta.

Customkitchen tillverkar och levererar skräddarsydda dörrar som är specifikt anpassade för IKEAs garderobsstommar. Dessa dörrar kommer med förborrade hål för gångjärn, vilket gör installationen enkel och smidig. Dessutom kan du beställa till täcksidor, passbitar och socklar efter dina önskade mått, vilket ger en perfekt passform för din garderob. Genom att kombinera funktion och stil kan du skapa en garderob som är både praktisk och visuellt tilltalande.

Genom att besöka Customkitchens Galleri kan du få mer inspiration och se olika exempel på hur måttbeställda garderobsdörrar kan förvandla en vanlig garderob till en unik och personlig möbel. Oavsett om du föredrar moderna och minimalistiska dörrar eller klassiska och tidlösa designelement, finns det alternativ för att passa din stil och smak.

Med måttbeställda garderobsdörrar till IKEAs stomme kan du skapa en garderob som verkligen är anpassad efter dina behov och önskemål. Genom att ge dig möjlighet att välja material, färger och design kan du skapa en garderobslösning som inte bara erbjuder optimal förvaring utan också reflekterar din personliga stil och smak.

Sammanfattningsvis erbjuder Customkitchen möjligheten att skapa måttbeställda garderobsdörrar till IKEAs stomme, vilket ger dig flexibilitet och kreativa möjligheter att skapa en unik och personlig garderobslösning. Med deras specialdesignade dörrar och anpassningsbara tillbehör kan du skapa en garderob som blir en viktig del av din inredning. Ta steget och låt din garderob bli en visuell och funktionell höjdpunkt med måttbeställda garderobsdörrar från Customkitchen.

När ska garderoben stå färdig? Kontakta oss i dag – vi har marknadens kortaste leveranstid.

Utbud dörrar

Alla våra delar till garderober tillverkas på beställning, vare sig det är garderobsdörrar, täcksidor, passbitar eller socklar, vilket innebär att det är du som bestämmer.

Vi tillverkar allt från släta dörrar, med ram till egendesignade mönster.

De material vi erbjuder är lackad MDF och olika slag av fanér med MDF kärna.  Vi använder högkvalitativa material med FSC®-certifiering för hänsyn till människor och miljö.

En dörr har färdiga hål för Ikeas gångjärn till Pax och Platsa så de är lika enkla att montera som Ikeas egna.

Läs mer

Färg

Vi kan lacka dörrarna i din önskade kulör utan någon extra kostnad, även här är det du som fattar besluten. Vi rekommenderar och använder som standard en halvmatt färg i glanstal 25 eftersom det är mest praktiskt och hållbar. Föredrar du mattare eller blankare så fixar vi även det.

Om du har ett gör det själv projekt på gång kan du även få obehandlade garderobsdelar som ni kan grunda och måla för hand i din favoritfärg. Valet är ditt.

Läs mer

Täcksidor & Passbitar

För ett perfekt slutresultat hjälper vi dig att beställa till de täcksidor, passbitar och socklar som behövs.

Läs mer

Extra stomme till Ikea Pax + förlängd dörr

Vi kan även tillverka en extra stomme som du bygger på IKEAs Pax standard stomme med. En dörr kan beställas så att att den täcker Båda Ikea Pax stomme + förlängningen och har då ett efter hål för gångjärn högst upp.

Meddela oss måtten så fixar vi det och dörrar som passar.

P1
Ramlucka Shaker 1
P1
P2
Ramlucka Shaker 2
P2
P4
Ramlucka Shaker 4
P4
P3
Ramlucka Shaker 3
P3
Slät
Slät lucka utan tillägg
Slät