Måttbeställda Garderobsdörrar till Ikea-stomme – Skapa En Unik och Personlig Garderob

 

Att skapa en garderob som passar perfekt in i din inredning är en viktig del av att skapa ett harmoniskt och stilfullt hem. Med måttbeställda garderobsdörrar till IKEAs populära stommar PAX och PLATSA erbjuder Customkitchen en möjlighet att skapa en unik och personlig garderobslösning. Genom att kombinera IKEAs prisvärda stomme med specialdesignade dörrar från Customkitchen kan du få en garderob som verkligen sticker ut eller smälter in perfekt i din inredning – valet är ditt och prislappen är den rätta.

Customkitchen tillverkar och levererar skräddarsydda dörrar som är specifikt anpassade för IKEAs garderobsstommar. Dessa dörrar kommer med förborrade hål för gångjärn, vilket gör installationen enkel och smidig. Dessutom kan du beställa till täcksidor, passbitar och socklar efter dina önskade mått, vilket ger en perfekt passform för din garderob. Genom att kombinera funktion och stil kan du skapa en garderob som är både praktisk och visuellt tilltalande.

Genom att besöka Customkitchens Galleri kan du få mer inspiration och se olika exempel på hur måttbeställda garderobsdörrar kan förvandla en vanlig garderob till en unik och personlig möbel. Oavsett om du föredrar moderna och minimalistiska dörrar eller klassiska och tidlösa designelement, finns det alternativ för att passa din stil och smak.

Med måttbeställda garderobsdörrar till IKEAs stomme kan du skapa en garderob som verkligen är anpassad efter dina behov och önskemål. Genom att ge dig möjlighet att välja material, färger och design kan du skapa en garderobslösning som inte bara erbjuder optimal förvaring utan också reflekterar din personliga stil och smak.

Sammanfattningsvis erbjuder Customkitchen möjligheten att skapa måttbeställda garderobsdörrar till IKEAs stomme, vilket ger dig flexibilitet och kreativa möjligheter att skapa en unik och personlig garderobslösning. Med deras specialdesignade dörrar och anpassningsbara tillbehör kan du skapa en garderob som blir en viktig del av din inredning. Ta steget och låt din garderob bli en visuell och funktionell höjdpunkt med måttbeställda garderobsdörrar från Customkitchen.

När ska garderoben stå färdig? Kontakta oss i dag – vi har marknadens kortaste leveranstid.

Hur det fungerar:

1. Mät och planera

Gör det själv eller ta hjälp av Ikeas garderobsspecialister om du känner dig osäker.

Klicka här för att se vilka möjligheter Ikea erbjuder.

2. Offertförfrågan

Skicka in garderobsplanen i PDF-format, planeringens ID-nummer eller länken till oss tillsammans med information om vilken design av våra fronter ni är intresserade av. I förfrågan bör även eventuella önskemål om ändringar eller speciallösningar för fronter eller andra komponenter inkluderas för en detaljerad offert.

Oftast återkommer vi med en offert redan samma dag.

3. Genomgång och beställning

Innan en slutlig beställning görs ges möjligheten till en noggrann genomgång av samtliga delar för att säkerställa att allt är korrekt. Detta möjliggör att vi kan identifiera eventuella lösningar som inte erbjuds av Ikea.

Vi rekommenderar att avvakta med beställningen av Ikea-delar tills genomgången är genomförd för att säkerställa att både våra fronter och Ikeas komponenter samspelar harmoniskt.

4. Montering

Montera garderoben enligt den planerade designen för att skapa det önskade utseendet och funktionaliteten.

I de flesta fall behöver ni inte vänta med att montera stommarna tills ni har fått leveransen av våra fronter. Det gör att ni kan börja använda garderoben innan ni har fått leveransen från oss, vilket inte tar lång tid.

Vad vi erbjuder:

 

Dörrar i standardmått

Genom att följa standard mått på dörrar gör det att ni enkelt kan få en garderobslösning som sticker ut från mängden. Ni byter då helt enkelt ut Ikeas dörrar mot våra.

Våra dörrar har färdiga hål för Ikeas gångjärn till Pax och Platsa så de är lika enkla att montera som Ikeas egna.

Dörrar i specialmått

Då alla våra delar till garderober tillverkas på beställning, vare sig det är garderobsdörrar, täcksidor, passbitar eller socklar,  innebär det att det finns möjligheter till anpassning. Dörrarna kan till exempel förlängas nertill, om ni inte vill ha så hög sockel som Ikeas standard. Om ni istället önskar bygga upp garderoben från golvet och sätta en golvlist under garderoben går det även att förlänga dörren nertill så att dörren täcker hela stommen.

Genom att förlänga dörrarna upptill finns möjligheten till att få en extra hög garderob som är anpassad efter ditt rum.

Täcksidor, passbitar och sockellist

För att uppnå ett fulländat slutresultat rekommenderar vi att du också inkluderar täcksidor och eventuella anslutningar mot väggar, tak och golv i samma färg och material som dörrarna. Det skapar en enhetlig och harmonisk helhet i det slutgiltiga resultatet.

Vi hjälper vi dig att beställa till de täcksidor, passbitar och socklar som behövs.

Extra stomme till Ikea Pax + förlängd dörr

Vi kan även tillverka en extra stomme som du bygger på IKEAs Pax standard stomme med. En dörr kan beställas så att den täcker båda Ikea Pax stomme + förlängningen och har då ett efter hål för gångjärn högst upp. Det går även att köpa en extra stomme från Ikea och kapa den till önskad höjd för att bygga extra på höjden.

Meddela oss måtten så fixar vi det och dörrar som passar.

 

 

Klicka här för att se vårt utbud av luckor