Måttbeställda garderobsdörrar till IKEA-stomme

 

 

I dag är garderoben en väsentlig del av inredningen och det var länge sedan den lämnades åt slumpen. Customkitchen hjälper dig att hålla din personliga stil även här.

Vi tillverkar och levererar skräddarsydda dörrar huvudsakligen till IKEAs stomme PAX och PLATSA. Med IKEAs prisvärda stomme som grund och specialdesignade dörrar från oss får du en garderob som kan sticka ut lite extra eller smälta in perfekt i inredningen. Valet är ditt och prislappen är den rätta.

Våra dörrar kommer med förborrade hål för gångjärn. Vi hjälper dig även att beställa till täcksidor, passbitar och socklar efter önskat mått. Titta in i vårt Galleri för mer inspiration.

Kontakta oss i dag – vi levererar inom bara 5 veckor.

Utbud garderober

Alla våra delar till garderober tillverkas på beställning, vare sig det är garderobsdörrar, täcksidor, passbitar eller socklar, vilket innebär att det är du som bestämmer.

Vi tillverkar allt från släta dörrar, med ram till egendesignade mönster.

De material vi erbjuder är lackad MDF och olika slag av fanér med MDF kärna.  Vi använder högkvalitativa material med FSC®-certifiering för hänsyn till människor och miljö.

Dörrarna levereras med förborrade hål för Ikeas gångjärn så de är lika enkla att montera som Ikeas egna..

Läs mer

Färg

Vi lacka dörrarna efter den NCS-kulör som du vill ha. De flesta väljer en halvmatt färg eftersom det är mest praktiskt. Men om du föredrar matt eller högblankt så fixar vi det.

Alla våra dörrar grundas och lackas två gånger. Du kan även få strukna eller endast grundade dörrar. Än en gång, valet är ditt.

Läs mer

Täcksidor & Passbitar

För ett perfekt slutresultat hjälper vi dig att beställa till de täcksidor, passbitar och socklar som behövs.

Läs mer

Extra stomme

Vi kan även tillverka en extra stomme som bygger på IKEAs standard stomme, om höjden helt enkelt är för låg för ditt behov.

Meddela oss måtten så fixar vi det och dörrar som passar.

PAX_CUBE
PAX_CUBE
PAX_ROMB
PAX_ROMB
PAX_SCALE
PAX_SCALE
Shaker P1
Ramlucka Shaker 1
Shaker P1
Shaker P2
Ramlucka Shaker 2
Shaker P2
Shaker P3
Ramlucka Shaker 3
Shaker P3
Shaker P4
Ramlucka Shaker 4
Shaker P4
Slät
Slät lucka utan tillägg
Slät