P1 (70×7)

Lyft ditt köksdesign till en ny nivå med vår storsäljare ramlucka P1

Oavsett om du föredrar en modern och strömlinjeformad stil eller en mer traditionell och klassisk estetik, kommer P1 luckan att smälta sömlöst in i ditt kök. Dess mångsidighet gör det till det perfekta valet för alla designpreferenser.

Vår P1 lucka tillverkas med omsorg och kvalitet i åtanke. Våra luckor fräses ur ett helt stycke av högkvalitativt MDF-skiva för att undvika sprickbildning och säkerställa en hållbar och pålitlig lucka som håller över tid.

För att ytterligare förbättra hållbarheten lägger vi kantband på alla kanter vilket minimerar risken för skador vid kontakt och ger en helt slät kant -en fantastisk förenkling för de som vill måla sina luckor för hand.

 

Välj mellan tre alternativ som passar dina behov och stil:

Lackade i en färg du väljer: Redo för snabb montering, perfekt för dig som vill ha en bekväm och elegant lösning.

Omålade: Förberedda för grundmålning, idealiska för gör-det-själv-entusiaster. Perfekt för dig som vill sätta din personliga prägel eller som kräver en exakt färgmatchning med dina övriga handmålade inredningsdetaljer. Känn stoltheten i att skapa något själv.

Utan grundarbete: Kräver slipning innan grundmålning, bäst för hardcore gör-det-självare. Ge dig själv utmaningen och nöjet att utföra hela processen själv eller få dem professionellt målade/lackade för ett perfekt resultat.

 

Observera: Luckan säljs individuellt och inkluderar inte gångjärn eller knoppar/handtag.

Kontakta oss genom kontaktformuläret för en prisoffert på luckor.

 

Ram
70 mm bredd med rak innerprofil
Antal speglar
1-3 st (P1.1, P1.2, P1.3)
Tillval
Dekorspår, vitrin
Färgval
Valfri färgkod eller obehandlad
Material
19 mm FSC®-certifierad MDF (780kg/m3)
Max höjd
280 cm (2798 mm)