GR-RECTANGLE_MDF

Vår MDF kökslucka med rektangulärt urfräst grepp erbjuder både stil och funktionalitet i ditt kök. Som standard tillverkat med ett bakstycke av ekfaner, med en färglackad sida för att matcha luckan och den andra sidan med en matt naturlig lack. Bakstycket är fäst med skruvar vilket ger möjligheten att vända sida. Om du önskar andra material eller alternativa lösningar för bakstycket är vi mer än villiga att lyssna och anpassa oss efter dina behov och önskemål.

Greppet finns med horisontell eller vertikal riktning och kan placeras i mitten av luckan kant för en symmetrisk look eller i ett hörn för en mer dynamiskt utseende.

Vår kökslucka finns även i andra material som valnöt-, ask- och ekfaner för att matcha din personliga stil och kökets design.

 

Välj mellan tre alternativ som passar dina behov och stil:

Lackade i en färg du väljer: Redo för snabb montering, perfekt för dig som vill ha en bekväm och elegant lösning.

Omålade: Förberedda för grundmålning, idealiska för gör-det-själv-entusiaster. Perfekt för dig som vill sätta din personliga prägel eller som kräver en exakt färgmatchning med dina övriga handmålade inredningsdetaljer. Känn stoltheten i att skapa något själv.

Utan grundarbete: Kräver slipning innan grundmålning, bäst för hardcore gör-det-självare. Ge dig själv utmaningen och nöjet att utföra hela processen själv eller få dem professionellt målade/lackade för ett perfekt resultat.

 

Observera: Luckan säljs individuellt och inkluderar inte gångjärn eller knoppar/handtag.

Kontakta oss genom kontaktformuläret för en prisoffert på luckor.

 

Modell
GR-RECTANGLE
Material
19 mm FSC®-certifierad MDF (780kg/m3)
Kant
1 mm radie
Färg
Valfri färgkod eller obehandlad (Finns även i fanér)
Luckans max höjd
280 cm (2798 mm)
Greppets storlek
130x3,5 cm och kan väljas som liggande eller stående (storleken kan anpassas mot pristillägg)
Greppets placering
Kan placeras i mitten, i hörnet eller sidan av luckan
Greppets ilägg
1 sida lackad ekfanér och andra sidan i naturlig ekfaner