P1-Super Slim

Lyft ditt köksdesign till en ny nivå med vår exklusiva P1-Super Slim lucka

Upplev den ultimata kombinationen av stil och funktion med Customkitchen Modell P1-Super Slim. Denna kökslucka är designad med en smal och slät profil för att skapa ett elegant och samtida utseende i ditt kök. Tillverkad i högkvalitativ MDF erbjuder P1-Super Slim hållbarhet och en smidig yta som är lätt att underhålla. Modellen finns även i naturligt ek, vilket ger dig möjlighet att välja det material som bäst passar din inredningsstil. Med sitt minimalistiska uttryck är P1-Super Slim den perfekta lösningen för dig som söker en modern uppgradering av ditt köksutrymme.

Vår luckor tillverkas med omsorg och kvalitet i åtanke. Våra luckor fräses ur ett helt stycke av högkvalitativt MDF-skiva för att undvika sprickbildning och säkerställa en hållbar och pålitlig lucka som håller över tid.

Vi erbjuder MDF luckor i två alternativ: omålade för de som vill ge sin egen touch till köket och lackade för enklare montering. För de som föredrar färdiga luckor för montering lackar vi dem i önskad favoritfärg, inklusive alla sidor och kanter.

Observera: Luckan säljs individuellt och inkluderar inte gångjärn eller knoppar/handtag.

Kontakta oss för en prisoffert på luckor.

 

Ram
20 mm bredd
Spegel
Slät 3 mm djup
Material
19 mm FSC®-certifierad MDF (780kg/m3)
Färgval
Valfri färgkod eller obehandlad
Max höjd
280 cm (2798 mm)