Garderobsdörrar till IKEA-stomme

 

I dag är garderoben en väsentlig del av inredningen och det var länge sedan den lämnades åt slumpen. CustomKitchen hjälper dig att hålla din personliga stil även här.

Vi tillverkar och levererar skräddarsydda dörrar huvudsakligen till IKEAs stomme PAX. Med IKEAs prisvärda stomme som grund och specialdesignade dörrar från oss får du en garderob som kan sticka ut lite extra eller smälta in perfekt i inredningen. Valet är ditt och prislappen är den rätta.

Våra dörrar kommer med förborrade hål för gångjärn. Vi hjälper dig även att beställa till täcksidor, passbitar och socklar efter önskat mått. Titta in i vårt Galleri för mer inspiration.

Kontakta oss i dag – vi levererar inom bara 5 veckor.

Utbud garderober

Vi tillverkar alla våra garderobsdörrar på beställning vilket innebär att det är du som bestämmer utseende och färg. Välj bland de mest populära dörrarna i vårt Galleri eller skicka oss en inspirationsbild att efterlikna. Vi tillverkar allt från släta till egendesignade dörrar. Om du låter fantasin flöda så gör vi verklighet av din drömgarderob och levererar inom ca 5 veckor

Dörrarna levereras med förborrade hål för Ikeas gångjärn.

Läs mer

Färg

Vi lacka dörrarna efter den NCS-kulör som du vill ha. De flesta väljer en halvmatt färg eftersom det är mest praktiskt. Men om du föredrar matt eller högblankt så fixar vi det.

Alla våra dörrar grundas och lackas två gånger. Du kan även få strukna eller endast grundade dörrar. Än en gång, valet är ditt.

Läs mer

Täcksidor & Passbitar

För ett perfekt slutresultat hjälper vi dig att beställa till de täcksidor, passbitar och socklar som behövs.

Läs mer

Extra stomme

Vi kan även tillverka en extra stomme som bygger på IKEAs standard stomme, om höjden helt enkelt är för låg för ditt behov.

Meddela oss måtten så fixar vi det och dörrar som passar.

PAX_ROMB
PAX_ROMB
PAX_CUBE
PAX_CUBE
PAX_SCALE
PAX_SCALE
PAX_Shaker P3
PAX_Shaker P3
PAX_Shaker P2
Shaker 2.1 (1st ram) till Pax garderober.
PAX_Shaker P2
PAX_Shaker P1
Shaker 1.1 (1st ram) till Pax garderober.
PAX_Shaker P1
PAX_Slät_GR 1
Slät dörr med grepp 1 till Ikea Pax-stomme.
PAX_Slät_GR 1
PAX_Slät_GR 2
Slät dörr med grepp 2 till Ikea Pax-stomme.
PAX_Slät_GR 2
PAX Slät
Slät dörr Ikea Pax-stomme.
PAX Slät